Schenkeldijk Beneden 13
3328 LE Dordrecht

+31 6 81340482

+31 6 81340482

Schenkeldijk Beneden 13
3328 LE Dordrecht

Het paviljoen

N

Al mogelijk om vanaf € 22,50 per persoon onbeperkt te feesten;

N

Unieke en afgelegen feestlocatie voor maximaal 200 personen;

N

Perfect te combineren met diverse sportieve activiteiten;

N

Meer dan genoeg parkeerplek.

IT’s time to party

Partypaviljoen Dordrecht is gevestigd op het park van Tennis- en Padelvereniging C.C. Dordrecht. De ultieme feestlocatie voor jouw verjaardag, jubileum of wat je ook wilt organiseren.

Als onderdeel van het sportcomplex wordt het paviljoen gebruikt als kantine voor de tennisvereniging. Doordat het sportcomplex is omringd met andere sportcomplexen en het paviljoen ligt verscholen tussen de bomen op het eigen sportcomplex, biedt het veel privacy voor jouw besloten feest of event. We beschikken ook over voldoende parkeerplekken, voor zowel auto’s als fietsen.

Het paviljoen beschikt over alle faciliteiten om een goed feest te geven of een event te organiseren. Naast een volledige bar, complete horecakeuken en een geluidsinstallatie, zijn er ook een ruime dansvloer en een loungegedeelte. De overkapping en schuifdeuren maken het mogelijk om binnen en buiten bij elkaar te betrekken op mooie zonnige dagen.

Feesten doe je bij partypaviljoen dodrecht!!

(Sportieve) activieiten

Breid je feest of evenement uit met een sportieve activiteit

Z

Tennis clinic

Zoek je een sportieve, toegankelijke en (redelijk) ontspannende activiteit tijdens jouw feest of evenement? Voeg dan een tennis clinic van Maximus Tennis toe en jouw gasten zullen een dynamische, leuke en sportieve middag beleven.

Prijs op aanvraag

Padel clinic

Wil jij jouw gasten kennis maken met een nieuwe sport? Ga dan voor een Padel Clinic van Maximus Tennis. Padel is uniek en heeft veel weg van tennis en squash. De sport is spectaculair, snel en dynamisch door het gebruik van de wanden. Lees en lees alles over padel op padel-planet.nl

Prijs op aanvraag

Bootcamp

Wil jij een Die Hard activiteit toevoegen aan jouw evenement? Ga dan voor een training bij Gymforceone. Waarbij je spelenderwijs de samenwerking binnen het team verbetert of gewoon lekker even stoom afblaast en lol maakt.

Prijs op aanvraag

Testimonials

“Voor mijn 30ste verjaardag zocht ik een leuke en betaalbare locatie om mijn verjaardag te vieren. Via een vriend die lid is van de tennis kwam ik uiteindelijk bij Partypaviljoen Dordrecht terecht. Na goed overleg en contact  hebben we uiteindelijk een super feest gehad met 70 gasten. Alles was tot in de puntjes geregeld en hebben we tot 00:00 (ivm corona maatregelen) gefeest.”

Leoni Kalshoven

“Als lid van de vereniging ben ik zeer bekend met het clubhuis en dus ook Partypaviljoen Dordrecht. Toen er weer een jubileum gevierd moest worden was de keuze voor locatie snel gemaakt. We zijn met onze hechte groep begonnen met een heerlijke BBQ waarna ’s avonds te rest van de gasten kwamen. Uiteraard hebben we die ook voorzien van een lekker hapje en voldoende drank.”

Laurent Versteegen

“Voor ons bedrijf zochten we locatie voor een “teambuilding” dag met onze klanten. Om niet de hele middag alleen maar binnen te zitten en te luisteren hebben we er een clinic Padel bij gedaan. Uiteindelijk hebben we een hele gezellige en sportieve middag gehad. Een super leuke en toegankelijke manier om je (zakelijke) relatie met je klanten verder uit te breiden.”

Faisal Kreuning

Bereken direct jouw prijs

Vier je verjaardag al vanaf €22,50 p.p.*

Kies uit één van onze pakketten om jouw event te vieren zoals jij dat wilt. Met beide pakketten kan je vier uur lang onbeperkt drinken. Het Basic pakket is er vanaf € 22,50 pp. Het luxe pakket is er vanaf € 28,50 pp. Bereken je prijs in het tabel.

 

=

Check de beschikbaarheid;

=

Je boeking is pas definitief nadat je boeking is goedgekeurd.

=

Er wordt nog niets in rekening gebracht bij de aanvraag

*bij een afname voor 50 gasten of meer

Veelgestelde vragen

Wat is er momenteel mogelijk ivm Corona?

Partypaviljoen Dordrecht volgt de richtlijnen van het RIVM. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor een overzicht van alle maatregelen.

Wat als ik minder dan 50 personen uitnodig?

Das geen enkel probleem. bereken jouw prijs vanaf 25 personen in het tabel hierboven. Is de groep kleiner dan 25 personen neem dan contact op voor een prijsopgave.

Vanaf hoe laat en tot hoe laat mag het feest duren?

Openingstijden (buiten de geldende coronamaatregelen om) zijn Ma/Di/Wo/Do 09:00 – 01:00 uur & Vrij/Za/Zo 09:00 – 02:00 uur.

Wat is het maximum aantal gasten?

Voor ons paviljoen geldt een maximum van 200 gasten.

Is er voldoende parkeerplek?

Vanwege alle sportvelden rondom het paviljoen hebben we voldoende (gratis) parkeerplekken voor z’n 160 auto’s.

Plan vandaag nog

Satisfaction Guaranteed

Wacht niet langer en boek direct jouw feest of bijeenkomst bij Partypaviljoen Dordrecht.

Direct boeken